torsdag 21. juli 2011

"Sesserommet"

Velkommen inn, til husets prinsesserom




Siden stue/stue og kjøkken er under oppgradering blir det fort litt mer inne på barnas rom enn jeg kunne tenke meg, spesielt siden rommene deres ikke er av de største.
Men de klager ikke...og da gjør ikke jeg det heller :-)


Sessen er svært så stolt av rommet sitt, og alle som kommer inn i huset må følge lydig etter henne for å få en guidet tur inn til den rosa og hvite verdenen..



Var i tenkeboksen en stund angående hva slags oppbevaring til leker og klær som kunne passe inn på rommet, kom over en bokhylle fra IKEA som jeg igrunn synes står ganske fint der inne..
Barn er jo hele tiden i uvikling og blir både større og eldre, så da er litt av utfordringen på et barnerom, synes jeg, å finne noe som kan vare en stund, så en slipper å gå til innkjøp av noe like ofte som det kommer en ny leke i butikken...


Klærene fikk flytte ut fra den trange kommoden og inn i ett par perfekte skap, selvfølgelig fra IKEA... Skapene var 126 cm høye, og det passet ganske bra til den 128 cm skråveggen!
Var inne på tanken å lage egne garderobeskap, men det er noe med det å kunne ha muligheten til å forandre litt på møblering og innredning ;-)


Nå gjenstår litt bilder og hyller, og ikke minst en "stor" sesseseng,
så kan vi klippe snoren til rommet.., men sånne ting tar tid...for tid har vi jo masse av i følge min kommende skolegutt som fortalte voksent til sin 2 år gamle søster her en dag;

" vi skal bo her til mamma og pappa blir skikkelig gammel"






1 kommentar:

  1. Hei hei Marianne - så flott "sesserom" da :)) jammen er det flott ute hos dere:) grattis med ny "hedder" den var veldig fin. Nyt ferien så snakkes vi snart igjen. god klem fra meg :))

    SvarSlett