søndag 2. oktober 2011

Deilig oktoberstart med sommersmak...


Ikke så verst måte å starte den store høstmåneden på.... 20 grader og skyfri himmel..
Mens jeg vandret rundt på let etter bilen, på en stor parkeringsplass, og så på alle de fornøyde menneskene, slo det meg, at jeg igrunn egentlig kunne hatt det slik ALLTID!
Hvem trenger vel sommer med regn og blest, når vi kan ha høst og mange mange plussgrader....ikke jeg i alle fall!!





Etter en temmelig effektiv helg med masse rydding unnagjort utenfor, måtte det litt dessert til på en søndag ettermiddag..
Og med det flotte været den første helgen i oktober passet det ekstra godt med en smak av "sommer", varm eplepai og is.....


Nå kan mandagen bare komme.....


God mandag :)






7 kommentarer:

 1. Ja det er deilig med sol og pent vær. Vi blir så glade av det. Eplekaken din ser fristende ut. Etter å ha sett blandebatteriet du har funnet til kjøkkenet, fikk jeg lyst til å bytte ut vårt standard kjedelige kran på kjøkkenet. Det var bare såååå fint. Vi har bestilt nytt armatur til badet, og jeg syntes jo det blir litt prikken over i'en der. Ser at vi har samme putesmak. Jeg har også kjøpt de med klokker på, men kunne godt kjøpt alle de du har kjøpt også. Sukk, Kremmerhuset har mye fint. Ha en strålende mandag.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Kjempe kos innlegg, fikk såååååå lyst på eplekake!! nam, nam!!
  Håper du får ei fin, fin veke! Her er det nedtelling ;o)
  klem

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder!! :-) Du trenger ikke ergre deg over å ikke ha sett døren min hos forhandlere, den finnes ikke der, for jeg har tegnet den selv, og fått den laget sånn jeg ønsket på en trevare! :-) Ha en fin høstdag!! KLEM

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder!! :-) Du trenger ikke ergre deg over å ikke ha sett døren min hos forhandlere, den finnes ikke der, for jeg har tegnet den selv, og fått den laget sånn jeg ønsket på en trevare! :-) Ha en fin høstdag!! KLEM

  SvarSlett
 5. Koselige bilder!:) Ja, deilig med så flott høstvær!

  Eplekaka så kjempegod ut!

  Ha en fin kveld!

  Klem fra Lena

  SvarSlett
 6. Lekkert!!!!Digger blandebatteriet!!Hverdagen kom og tok meg en stund,men nå har jeg endelig fått besøkt deg om enn kun i blogglandia...Nyyyter en ukes fri fra jobb..Har en del maleprosjekter på gang...Håper å få pusset opp litt i løpet av uka..Cafe snart?Fin uke på deg!

  SvarSlett
 7. Hei på deg, Marianne:)
  Så lekker interiørblogg du har:) Spennende å se huset deres, dere er kjempeflinke å pusse opp;) vi holder også opp... litt slitsomt:P men gøy også;)

  Titter innom igjen, jeg:)
  Klem fra Bente

  SvarSlett